АЛОЕ ВЕРА

АЛОЕ ВЕРА

Гоце Делчев
Гоце Делчев,
България
23.7282719
41.5728211
UserLikes
Име: АЛОЕ ВЕРА
Адрес: Гоце Делчев, Гоце Делчев
Телефони: text to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Хранителни добавки
Дейност:

Представител на Форевър Ливинг Продъктс

Ключови думи: алое вера, хранителни добавки, форевър ливинг продъктс

АЛОЕ ВЕРА

За нас

Нашият екип от представители се занимава с предлагането на Алое Вера и продукти с основна съставка Алое Вера, както и хранителни добавки с изцяло натурално съдържание. Всеки продукт е резултат от патентован процес и гарантира изцяло насочено действие за подобряване на здравословното състояние на хората. Ние сме представители на компания, чието качество на продуктите е гарантирано с редица сертификати: Еврейска общност - Кашер, Мюсюлманска общност – Халал и основно сертификатът от Международния Научен Съвет за Алое (МНСА), както и един от важните елементи – продуктите не се тестват върху животни.


Форевър Ливинг Продъктс е компанията, която ние представляваме и в качеството си на представители се радваме, че успяваме да помагаме на хиляди хора в страната и по света.


Алое Вера като напитка и основна съставка на повечето продукти в каталога на Форевър, е терапевтично и лечебно растение издържало изпитанията на времето над 5000 години. В наши дни, макар медицината и лекарствата да са ефикасни за лечението на повечето болести, тяхната продължителна употреба води до поява на странични ефекти. Положителните резултати при хората от цял свят споделени в историите им и техните отзиви, ни дават смелостта да претендираме за това, че имаме възможността да предлагаме продукти, които помагат за пречистване и издигане на човешкият организъм на по-високо ниво на работа, чрез балансирането на имунната система, следствие от имуномодулиращото действие на Алое Вера, което от своя страна помага за бързо възстановяване и ограничаване на влиянието на външни фактори върху неговото развитие във всяка една възрастова група.


Важно нещо което трябва да се отбележи е, че продукта, при насочено действие не вреди по никакъв начин на част от организма, каквото действие се забелязва при повечето от лекарствените продукти и често не се споменава в информационните листовки.


Всеки един продукт е следствие от множество проведени изследвания в лабораториите на Форевър, и тяхното въздействие се доказва всеки ден от хората доверили се на продукта, които споделят резултатите си.


Нашият екип организира постоянни представяния заедно с хора решили да се присъединят в групата на Change Your Lifestyle Forever.


Ние държим на постоянството и развитието на нашите нови членове, като им помагаме с всички материали и напътствия за изграждане на работещи екипи, без ограничение в регионите. Имаме огромното желание да работим с тези, които държат на здравословното си състояние, като също помагат на хората около тях да бъдат здрави и също така финансово независими.





 

Открийте ни в Google+