text to image
ул. Яна Язова 14 А
София,
България
23.3337778
42.6509816
UserLikes
Име: МАЙ ФИТНЕС
Адрес: София, ул. Яна Язова 14 А
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://myfitness-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Хранителни добавки
Дейност:

Хранителни Добавки и Фитнес Оборудване

Ключови думи: спортни храни, протеини, суроватъчен изолат, матрици, млечнояйчен

За нас

Здравейте, скъпи приятели,

В динамичното и забързано ежедневие, което ни заобикаля днес, все повече и повече се налага методът на интернет пазаруването от дома. В Америка и Европа този стил на пазаруване отдавна се е наложил като масова практика. Това е така, защото клиентът има бърз и лесен достъп до базата данни, получавайки стоката до своята Врата. Така Вие пестите време, пари и нерви. За да Ви улесним максимално, създадохме онлайн магазин с приятен и опростен за ползване дизайн, а именно - MyFitness-Bg.Com


Целта на онлайн магазин MyFitness-Bg.Com е да получите:

-само 100% ори
МАЙ ФИТНЕС
гинални и качествени продукти
-невероятни намаления
-компетентна консултация
-лесен начин за поръчка
-бърза доставка до вашата „Врата”

За да се наслаждавате на добра визия и здраво тяло, MyFitness-Bg.Com Ви предлага всичко от което имате нужда. Богат избор от най-висококачествените продукти, в сферата на спорта, от водещи фирми в света. Всяка марка и всеки продукт от нашия каталог е специално подбран от професионалисти с опит в областта на тренировъчните режими и здравословното хранене.

За да сме винаги близо до Вас и за да сме сигурни, че получавате винаги най-подходящия, съоб
МАЙ ФИТНЕС
разно вашите цели, продукт, предлагаме безплатна индивидуална консултация с фитнес тренъор и диетолог лицензиран по престижната международна система C.O.R.F.I.T.. Така Вие получавате само и единствено в MyFitness-Bg.Com компетентен отговор по въпроси свързани с продуктите предлагани от нас.

MyFitness-Bg.Com работи директно с официалните вносители за България на всеки един от продуктите предлагани в сайта. Това ни позволява да предложим пълната продуктова гама на всяка една марка, както и да гарантираме, че стоките ни са 100% оригинални. Стараем се складовата наличност да е винаги налице.

Сподели във Facebook



 
Открийте ни в Google+