ул. Поручик Хр.Топракчиев 1
София,
България
23.3450515
42.7178618
UserLikes
Име: Г.М.
Адрес: София, ул. Поручик Хр.Топракчиев 1
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://gm-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Хранителни добавки
Дейност:

Производство на нишесте, глюкоза, декстрин и висококачествен етилов алкохол.

Ключови думи: гм еоод, нишесте, глюкоза, декстрин, етилов алкохол

За нас

Фирма Г.М. ЕООД - гр. София е с основен предмет на дейност производство на нишесте, глюкоза, декстрин, и висококачествен етилов алкохол.

Предприятието е създадено през 1938 година. Започва с производство на течна глюкоза. След национализацията е извършено разширение и монтиране на ново оборудване. През 1975 година е пуснат в действие и новопостроеният цех за производство на кристална и медицинска глюкоза. През 1991 година предприятието става самостоятелна единица на подчинение на Министерство на земеделието с наименование Гео Милев ЕООД. От 1999 г. дружеството е изцяло частна собственост.

През 20
Г.М.
05 г. е извършено цялостно обновление на техниката и технологията.
Изцяло подновен е машинният парк на силозите за зърно и производството на захарни сиропи, а частично - колоните за производство на спирт, като е монтирана и една чисто нова колона. Цялостният процес - от вход до изход - е автоматичен.

През настоящата година производството включва следните основни продукти: етилов алкохол - технически и денатуриран,зърнен дестилат, декстрин и нишесте. Цикълът на производство е напълно затворен, като от т.нар. отпадни продукти се получава – след допълнителна обработка - фуражна суровина (фермодил).
 

Сподели във Facebook






Открийте ни в Google+